Nedavno dodani proizvod(i) ×

U košarici se trenutno ne nalazi niti jedan proizvod

Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti

Debenc Plus d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Debenc Plus d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Način plaćanja i zaštita podataka

Prilikom kupnje naših proizvoda u internet trgovini, moguće je plaćanje karticama American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Discover i Diners.

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPAY sustav za autorizaciju kartica u realnom vremenu, koji se birne o tajnosti i sigurnosti vaših podataka. WSPAY sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka (3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce) , sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka, dok se brojevi kartice ne čuvaju unutar sustava.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između WSPAY sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Djelatnici Debenc Plus d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice te im je dostupan samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu ili istu otkazati.

Dostava

Način dostave:

Dostava naručenih proizvoda na području grada Zagreba online centar obavlja vlastitim prijevozom, ostatak Hrvatske odvija se putem kurirske službe GLS.

Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.
Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske.

Cjenik usluge domaće distribucije paketa:

Kategorija maseCijena / paket
do 2 kg 19,90 kn
do 3 kg 20,78 kn
do 5 kg 21,47 kn
do 10 kg 22,84 kn 
do 15 kg 23,43 kn
do 20 kg 25,96 kn
do 25 kg 27,44 kn
do 30 kg 30,90 kn
do 40 kg 33,90 kn


Vrijeme isporuke

  • Isporuka paketa prvi radni dan nakon preuzimanja, na području kontinentalne Hrvatske. Tranzitna vremena za otoke molimo Vas provjerite sa GLS službom za klijente ili na web stranici www.gls-croatia.com

Reklamacije

Sve nepravilnosti sa Vašim proizvodom možete prijaviti u roku 14 dana te je unutar tog perioda moguć povrat novca ili zamjena proizvoda. Kontakt broj za reklamacije je (01) 59 99 717
 

Službeni podaci

DeBenc PLUS d.o.o. 
Puni naziv DeBenc plus d.o.o. za trgovinu i usluge
OIB 82510351433
Registarski uložak MBS 040261375
Upisan kod Trgovački sud u Rijeci
Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti
Žiro-račun 2402006-1100567833 ERSTE BANK
Član uprave Snježana Delić