Nedavno dodani proizvod(i) ×

U košarici se trenutno ne nalazi niti jedan proizvod

Povijest i razvoj firme

Kako je higijena i čistoća prostora (privatnih i poslovnih) bila potpuno zapostavljena, shvatili smo da je čišćenje djelatnost koja se vrlo brzo mora podići na razinu približnu europskoj.

Tijekom godina snimajući potrebe tržišta unapređivali smo ponudu usluga od čišćenja svih vrsta podnih obloga, do pružanja usluga čišćenja poslovnih prostora velikim sustavima kao što su Banke, proizvodna poduzeća, javna poduzeća i svima ostalima koji su outsourcing prepoznali kao prednost u organizaciji svojih poduzeća.

Svojim pionirskim radom sudjelovali smo u kreiranju potreba naših klijenata i podizanju standarda usluga na vrlo visoku profesionalnu razinu. Osim usluga i trgovina opremom, priborom i sredstvima za čišćenje i osobnu higijenu, jednako je važan segment našeg poslovanja. Time smo zaokružili usku specijaliziranost poduzeća.

Rast tvrtke u prethodnom šestogodišnjem razdoblju temeljen je na sklapanju novih poslova prema tržišnim potrebama, stalnom povećanju zaposlenih te ulaganju u nove tehnologije rada.