Nedavno dodani proizvod(i) ×

U košarici se trenutno ne nalazi niti jedan proizvod

O nama

Kako je higijena i čistoća prostora (privatnih i poslovnih) bila potpuno zapostavljena, shvatili smo da je čišćenje djelatnost koja se vrlo brzo mora podići na razinu približnu europskoj.

Tijekom godina snimajući potrebe tržišta unapređivali smo ponudu usluga od čišćenja svih vrsta podnih obloga, do pružanja usluga čišćenja poslovnih prostora velikim sustavima kao što su Banke, proizvodna poduzeća, javna poduzeća i svima ostalima koji su outsourcing prepoznali kao prednost u organizaciji svojih poduzeća.

Svojim pionirskim radom sudjelovali smo u kreiranju potreba naših klijenata i podizanju standarda usluga na vrlo visoku profesionalnu razinu. Osim usluga i trgovina opremom, priborom i sredstvima za čišćenje i osobnu higijenu, jednako je važan segment našeg poslovanja. Također, uvijek imamo na raspolaganju veliki izbor dodatne opreme za Karcher uređaje kao što su vrećice za usisavače, usisna crijeva, visokotlačna crijeva, mlaznice za visokotlačne uređaje, pribore za pjeskarenje, te ostalu dodatnu opremu. Time smo zaokružili usku specijaliziranost poduzeća. 

Rast tvrtke u prethodnom šestogodišnjem razdoblju temeljen je na sklapanju novih poslova prema tržišnim potrebama, stalnom povećanju zaposlenih te ulaganju u nove tehnologije rada.

Uvijek imamo na raspolaganju veliki izbor dodatne opreme za Karcher uređaje kao što su vrećice za usisavače, usisna crijeva, visokotlačna crijeva, mlaznice za visokotlačne uređaje, pribore za pjeskarenje, te ostalu dodatnu opremu.

 

 

DeBenc PLUS d.o.o. VELIKA GORICA

 

DeBenc PLUS d.o.o. RIJEKA

Opći podaci

OIB: 82510351433 Matični broj: 2605414 IBAN ZABA: HR6823600001102129345 Debenc Plus d.o.o. Rijeka - Croatia - Društvo je upisano u sudski registar: Trgovački sud u Rijeci, MBS: 040261375 - Članovi uprave: Snježana Delić Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti Kontakt broj: 098 98 24 34 6